Zoek
Andijviestamppot met gerookte schelvis
4
0 min
De Chef
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Maak een lekkere en smeu
iuml
ge stamppot van rauwe andijvie of postelein en gebruik in plaats van spekjes of rookworst kant-en-klare gerookte schelvis.
Pocheer de vis in half water, half melk (leg de vis er pas in als dit mengsel aan de kook is), zet het vuur laag en laat het 10 minuten staan.
Laat de vis daarna van het vuur af een kwartier in het vocht rusten.
Verwarm de vis dan weer en snijd hem door de stamppot klein.
Bereiding
Tip: De gerookte schelvis heeft een sterke smaak. U heeft er daarom niet veel van nodig. Gebruik ongeveer net zoveel schelvis als u spekjes zou gebruiken.
Andijviestamppot met gerookte schelvis is een recept van
De Chef
Dit vind je misschien ook lekker
Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept
Schelvis uit de oven
1 uur-
Bekijk recept
Tarte tatin van asperges en gebakken schelvis
2 uur-
Bekijk recept
Terrine van mosselen
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel uit de oven met andijviestamppot
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Midden-Oosterse andijviestamppot
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept