Ansjovisboter met groene kruiden

4
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Wrijf de ansjovis met de peterselie en de marjolein tot een pasta. Roer het paprikapoeder, het citroensap en de boter erdoor en laat het in de koelkast een paar uur staan. Maak van de ansjovisboter met een meloenboor bolletjes, of snijd er blokjes van. Warm het stokbrood op en serveer het erbij.

Ansjovisboter met groene kruiden is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte uien met peterselie-ansjovisboter
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Peterselie-ansjovisboter
5 min Bijgerecht
Bekijk recept