Appel-Spekpannenkoek

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de rozijnen ca. 15 minuten in een halve dl appelsap. Klop een beslag van de pannenkoekenmix met 2 dl appelsap en de melk. Klop er daarna het ei en de kaneel door. Rasp de geschilde appel grof en roer de appelrasp met de rozijnen en het weekvocht door het beslag. Bak het ontbijtspek in een droge koekenpan knapperig en houd het warm onder aluminiumfolie. Verhit steeds een klontje boter in de koekenpan en bak hierin 4 pannenkoeken. Serveer de pannenkoeken met het ontbijtspek erop.

Appel-Spekpannenkoek is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Spekpannenkoek
0 min
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept