Applecrumble met crème fraîche

5
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kneed de bloem met basterdsuiker, zout, boter en muesli tot een grof kruimeldeeg. Laat het deeg 30 min. in de koelkast rusten. Schil de appels, snijd ze in vieren en verwijder het klokhuis. Snijd de appelkwarten in dikke stukjes en meng deze met kristalsuiker en kaneel. Schep het appelmengsel in de ingevette ovenschaal, bedek dit met kruimeldeeg en bak de applecrumble in het midden van de oven in ca. 30 à 40 minuten goudbruin en gaar. Verdeel de warme applecrumble over 5 borden en serveer bij elk bord een eetlepel crème fraîche.

Applecrumble met crème fraîche is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Forel met spek en creme fraiche
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oranje nachos
20 min -
Bekijk recept
Sugar snaps met zalm-tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met krokante salami en champignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Applecrumble met hazelnoten
10 min Gebak
Bekijk recept
Applecrumble
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Appelcrumble Met Hazelnoot
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept