Zoek
Artisjokbodems met tapenade
4
0 min
De Chef
-
3
sterren op basis van
4
stem(men)
Ingrediënten
1 blik artisjokbodems (400 gr)
1 teen knoflook
75 gr zwarte olijven zonder pit
1 1/2 ansjovisfilet
1 eetlepel kappertjes
1 theelepel tijm
1 eetlepel olijfolie
Bereiding
Laat de artisjokbodems uitlekken. Maal de olijven, knoflook, ansjovisfilets, kappertjes, tijm en olie in de keukenmachine tot een grof mengsel en verdeel dit over de artisjokbodems.
Artisjokbodems met tapenade is een recept van
De Chef
Dit vind je misschien ook lekker
Pastasalade
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kreeft met artisjok
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Slaatje van zalm en artisjokken
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjoksalade met grote garnalen
1u10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Geroosterde artisjok
35 min-
Bijgerecht
Bekijk recept