Artisjokbodems met tapenade

4
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de artisjokbodems uitlekken. Maal de olijven, knoflook, ansjovisfilets, kappertjes, tijm en olie in de keukenmachine tot een grof mengsel en verdeel dit over de artisjokbodems.

Artisjokbodems met tapenade is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slaatje van zalm en artisjokken
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjoksalade met grote garnalen
1u10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geroosterde artisjok
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept