Asperges met groene kruidensabayon

4
0 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Variatie 1: Neem in plaats van groene asperges 200 gr peultjes. Kook ze in 7 minuten beetgaar en schep ze, samen met de in stukjes gesneden witte asperges door de saus. Serveer met pasta, hardgekookt ei en Parmezaanse kaas.

Asperges met groene kruidensabayon is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Witte asperges met gegrilde zalmmoot en kruidensabayon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witte asperges met gegrilde zalmfilet en kruidensabayon
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten-kruidensabayon
20-30 min -
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept