Asperges met ham en eiersaus

2
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de asperges in ruim water in ± 20 minuten gaar. Giet ze af, leg ze op een schaal en houd ze onder aluminiumfolie warm. Klop de eidooiers met de wijn, zout en nootmuskaat au bain-marie (boven heet water) tot een schuimige saus. Vouw de Ham in rozetten en leg ze naast de asperges. Was de bieslook en knip hem fijn. Was de kerstomaatjes en halveer ze. Schenk de saus over de asperges en garneer de asperges met de kerstomaatjes en de bieslook. Lekker met gebakken of gekookte krieltjes.

Asperges met ham en eiersaus is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Krokante sliptong met eiersaus
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oudjaarrecept Eiersaus
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Asperges Met Eiersaus
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Overheerlijke Sperziebonen Overgoten Met Een Eiersaus
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept