Aspergeschotel met Parmezaanse kaas

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng in een pan ruim water met zout aan de kook. Schil de asperges met een dunschiller vanaf vlak onder het kopje naar beneden, snijd de houtachtige uiteinden (2-3 cm) eraf en kook de asperges in het kokende water in ± 10 minuten beetgaar. Verwarm intussen de oven voor op 200°C. Rasp de kaas. Smelt de boter in een (steel)pan. Laat de asperges in een vergiet uitlekken en leg ze naast elkaar in de ovenschaal. Schenk de boter erover, zodat alle asperges ermee zijn bedekt. Bestrooi ze met peper en kaas en laat de aspergeschotel in het midden van de oven in ± 20 minuten gaar en goudbruin worden. Serveer deze schotel bij kalfsvlees of entrecote en krielaardappeltjes. ">

Aspergeschotel met Parmezaanse kaas is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

aspergeschotel met parmezaanse kaas
0 min
Bekijk recept
Basisrecept aspergeschotel
Bekijk recept
Moederdagrecept Aspergeschotel Uit De Oven
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde Aspergeschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept