Atjar van komkommer en tomaat

4
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de komkommer en de kerstomaatjes. Snijd de komkommer in de lengte in parten, schrap de zaadjes eruit en snijd de parten in stukjes. Halveer de tomaatjes. Pel en snipper de ui Maak het pepertje schoon en snijd het in schuine ringetjes. Breng de azijn met de suiker aan de kook en laat de suiker helemaal oplossen. Schep alle ingrediënten in een kom door elkaar en laat de atjar minstens 1 uur op smaak komen. In tegenstelling tot de meeste atjars is deze atjar beperkt houdbaar. bewaar de atjar niet langer dan 3 dagen in de koelkast.

Atjar van komkommer en tomaat is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Roerbakmie met garnalen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
10 minutennasi met ham en gebakken ei
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensvleesreepjes met zoete sojasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept