Aubergine-casserole

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de ui en de knoflook. Bak de stukjes vlees met de ui en de knoflook in de helft van de boter. Voeg de tomaat, peper, zout, paprikapoeder, oregano en een kopje water toe en laat alles 1 uur zachtjes stoven tot het vlees zo goed als gaar is. Snijd de aubergines in plakjes en bak die in de rest van de boter snel aan. Strooi er wat paprikapoeder en zout op. Bestrijk een ovenvaste schaal met boter, leg er de plakjes aubergine in en daarop het vleesmengsel. Voeg zo nodig nog wat warm water toe. Dek de schaal met folie af, zet hem in een voorverwarmde, matig hete oven (175°C) en laat het gerecht ± 30 minuten bakken. Geef er pilavrijst bij.

Aubergine-casserole is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Kouneli Choriatiko (Konijn Op Boerenwijze Uit Griekenland)
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ei&Kaas Casserole
20-30 min -
Bekijk recept
Zondag Brunch Casserole
30-60 min -
Bekijk recept
Mini Gehakt-Casserole
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept