Aubergine-tapas

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

spoel de aubergines af, snijd ze in de lengte doormidden en hol ze uit. Meng het gehakt met de ui, knoflook, kaneel, peterselie en zout en peper. Vul de aubergines met dit mengsel en bestrooi ze met de kaas. Verhit de olijfolie in een ovenschaal, leg de aubergines erin en zet de schaal, afgedekt met aluminiumfolie, in de op 200°C voorverwarmde oven. Bak de aubergines 40 minuten. Verwijder na 30 minuten het aluminiumfolie.

Aubergine-tapas is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde camembert met cranberry’s en rucola
25 min-
Bekijk recept
Frisse maïssandwiches met worst en groentespiesjes
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Spaanse tapas balletjes
Bekijk recept
Tapas
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puntpaprika met aubergine
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept