Auberginestoofpot met kikkererwten

5
0 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de aubergines in blokjes van 3 cm. Schil de winterpeen en snijd hem in blokjes. Verhit in een braadpan olie en bak de blokjes aubergine rondom bruin. Voeg de winterpeen en knoflook toe en laat het heel even meebakken. Schep de komijn en chilipoeder door groenten. Roer de gepelde tomaten met vocht, kikkererwten en basterdsuiker erdoor. Breng het vocht aan de kook, vuur laag draaien, en laat de groenten afgedekt in 15-20 min. gaarstoven. Af en toe omscheppen. Stoofpot op smaak brengen met zout en peper.

Auberginestoofpot met kikkererwten is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bietenhummus
10 min Snack
Bekijk recept
Kikkererwten-paprikastoofpot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Auberginestoofpot met kikkererwten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Auberginestoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italie: Aardappel-auberginestoofpot
Langer dan 1 uur - Bijgerecht
Bekijk recept