Babi Pangang

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in repen. Maak een marinade van ketjap, olie, tamarinde, kerriepoeder, laos, gember en ketoembar. Laat het vlees hierin minstens drie uur marineren. Haal het vlees uit de marinade en bak het in de koekepan aan alle kanten bruin. Voeg de knoflook toe en laat deze even meebakken. Roer de tomatenpuree door de marinade en giet deze bij het vlees. Zet het vuur laag en laat het vlees in ca. 30 minuten goed gaar worden.

Babi Pangang is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nummer 98: snelle babi pangang
30 min-
Bekijk recept
Koolvis met babi pangangsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische babi pangang met worteltjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi ketjap met groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Babi pangang express
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept