Bakkeljauw met Bakbanaan

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Onthuid de bakkeljauw en kook het 5-10 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna in een vergiet met koud water af, ontbot het en verdeel het in kleine stukjes. Lek het vervolgens uit door de bakkeljauw in het vergiet goed uit te knijpen. De ui en tomaat in stukken snijden. De bananen opzetten met zoveel cocosmelk dat ze onder staan en ze daarna aan de kook brengen; leg de bakkeljauw er bovenop. Als de cocosmelk bijna geheel verdampt is, de ui, tomaat, Aji-No-Moto, peper en selderij toevoegen. Het geheel samen gaarkoken.

Bakkeljauw met Bakbanaan is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Black eye pesi moksi alesi met gestoofde kip en kouseband sopropo salade
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tutu en tarte tatin van bakbanaan (Suriname)
1 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Krabsoep
Bekijk recept
Rode bonensoep van de Antillen /Sòpi di Bonchi kòrá
2 uur-
Bekijk recept

Ackee and saltfish
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Telo (gebakken cassave met bakklejauw)
0 min
Bekijk recept
Broodje Bakkeljauw
0 min
Bekijk recept
Bakkeljauw met Hardgekookte Eieren
0 min
Bekijk recept