Balinees rundvlees

4
0 min
-
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in dunne plakjes. Snipper de ui en fruit ui, knoflook en gemberwortel of -poeder in wat olie even aan. Roer alles steeds goed om en zorg er voor dat de uien niet bruin worden. Ui en knoflook moeten glazig blijven. Voeg het vlees toe en giet er vervolgens de ketjap over. Bestrooi het met suiker en schep het mengsel om. Laat het geheel een paar minuten op niet te hoog vuur sudderen en haal dan de pan van het vuur. Hoe dunner het vlees gesneden is hoe korter het moet sudderen. Het mooist is dit gerecht wanneer u echt flinterdunne plakjes heeft gesneden die u maar een minuutje bakt. Het vlees blijft dan nog roze en smaakt op die manier het best.

Balinees rundvlees is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Lontong Met Balinees Varkensvlees
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lontong Met Balinees Varkensvlees
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Balinees varkensvlees
Bekijk recept
Lontong met Balinees varkensvlees
Bekijk recept