Bhera Ke Ghos (lamsvlees in masala)

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Lamsvlees in stukjes snijden, overgieten met een paar druppels citroensap en daarna in een vergiet onder de kraan afspoelen. Olie verhitten, lamsvlees en de sjalotjes (in stukjes gesneden) toevoegen en 5 minuten bakken. Chicken Masala (roerbaksaus), tomaat en het water toevoegen, goed omscheppen en 35 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen. De laatste 10 minuten de winterwortel en doperwten toevoegen. Puntje.. Variatietip: Voeg 2 eetlepels Kotomisi Cocosmelk toe.

Bhera Ke Ghos (lamsvlees in masala) is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Kip korma
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziecurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Komkommer-radijsraita
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Indiase kip in kerriesaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Roti Alubhari (roti gevuld met aardappelen)
0 min
Bekijk recept
Roti - Wrap met Lamsvlees
0 min
Bekijk recept