Biefstuk met amandelen

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de uien schoon en snipper ze fijn. Was de pepers, verwijder de stelen, snijd ze doormidden en verwijder de zaadjes. Dit gerecht moet namelijk wel pittig, maar niet echt scherp zijn. Wrijf ui, pepers, gemberpoeder en amandelen tot een brij. Bak deze samen met de suiker in de olie even aan. Voeg het citroensap toe en laat alles een minuut sudderen. Snijd de biefstuk in repen. Bak deze onder goed roeren in het uimengsel gaar. Zorg dat de stukken biefstuk het mengsel goed opgenomen hebben.

Biefstuk met amandelen is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept