Verwarm de oven voor op 170°C. Knip voor de vispakketjes uit bakpapier 4 vierkante vellen, verdeel de vis in 4 gelijke stukken en leg ze midden op elk vel. Hak de dille grof, verdeel de helft ervan, samen met wat vlokjes boter over de vis en maal er peper en zout boven. Vouw de pakketjes dicht, maar giet door de laatste opening eerst nog een piepklein scheutje witte wijn. Bind de pakketjes met een touwtje dicht, leg ze op een bakplaat en laat de vis in de oven in ± 15 minuten gaar worden. Kook intussen de aardappelen in gezouten water in 20 minuten gaar. Breng in een andere pan ruim water aan de kook, wrijf de schil van de bieten en kook ze 3 minuten. Snijd de lente-ui in ringetjes. Verwarm de crème fraîche op laag vuur, voeg de rest van de gehakte dille toe en breng op smaak met peper en zout. Snijd de bieten grof en stamp ze met de aardappelen tot een grove stamppot. Roer de warme room erdoor en schep er daarna snel de veldsla en de lente-ui door. Serveer direct met de vispakketjes.
Bieten-veldslastamppot met vispakketjes is een recept van De Chef