Bloemkool met kaas en kerrie

5
0 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bloemkool 7 minuten in de magnetron koken en vervolgens laten drogen. Aardappels opzetten. Verse worst braden. De paprika en de ui kleinsnijden en even aanbakken in de koekenpan. Bak de kerrie en knoflook mee. Vet de ovenschaal in met boter en leg de bloemkool er in. Doe het paprika/ui-mengsel er boven op. Vervolgens afdekken met heel veel plakjes kaas. Zet alles in de oven totdat de kaas gesmolten is of totdat de aardappels gaar zijn. (ongeveer 15 minuten).

Bloemkool met kaas en kerrie is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept