Boeren andijviestamppot

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen in water met zout in ± 25 minuten gaar en giet ze af. Stamp ze met de boter, de yoghurt, weinig zout en peper fijn. Bak intussen in een droge koekepan de spekjes uit en meng de andijvie en de spekjes door de aardappelpuree. Laat de Casselerrib in water ± 15 minuten zachtjes koken. Leg de Casselerrib op de stamppot en warm het gerecht met het deksel op de pan op zacht vuur nog ± 10 minuten door. Garneer met gefruite uitjes en serveer met grove mosterd.

Boeren andijviestamppot is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel uit de oven met andijviestamppot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Midden-Oosterse andijviestamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pittige wortelsoep
Bekijk recept
Cashewnoten-pindakaas sandwiches met mineolamelk
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Tartaar van rundvlees gesneden met het mes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse box-hartig
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept