Boerenkool met worst

5
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen en boerenkool met wat zout in een ruime pan. Leg de rookworst er tijdens het koken bovenop (niet helemaal onder water) zodat de worst langzaam opwarmt. Bak ondertussen wat spekjes uit. Laat alles doorkoken tot de aardappelen goed gaar zijn, dan afgieten. Leg de rookworst apart en stamp de aardappels en boerenkool met wat melk. Breng de boerenkool op smaak peper, zout en een scheutje augurken-vocht. Roer vervolgens de spekjes er door heen. Snijd de worst in stukken en warm alles nog even op.

Boerenkool met worst is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolpasta met kipsaucijs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept