Boerenkool met worst

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Stroop het groen van de nerven en was dit. Kook de kool vervolgens enkele minuten in water en giet af. Hak de kool daarna fijn. Leg de aardappelen in een pan met zoveel water dat ze bijna onder staan. Breng dit aan de kook, leg de helft van de boerenkool op de aardappelen, leg daarop de worst en tot slot de rest van de borenkool. Strooi er een snufje zout over en laat het geheel 45 minuten koken. Controleer af en toe of er nog genoeg water in de pan zit. Neem zodra alles gaar is de worst uit de pan. Stamp de rest met de reuzel goed door elkaar. Breng de boerenkool op smaak met peper en zout.

Boerenkool met worst is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolpasta met kipsaucijs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept