Boerenkoolstamppot met kaas

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil en was de aardappelen. Snijd de kaas in kleine blokjes. Bak het spek in een droge koekepan knapperig en verkruimel het. Kook de boerenkool en de aardappelen in weinig water met wat zout in ± 30 minuten gaar en giet het kooknat af. Verwarm de melk met de mosterd. Stamp de aardappelen en de boerenkool met een stamper door elkaar en voeg al roerend de melk toe. Schep de kaasblokjes door de stamppot. Breng eventueel op smaak met wat zout en peper en strooi er het verkruimelde spek over.

Boerenkoolstamppot met kaas is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verstopte gehaktballetjes met boerenkool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige boerenkoolstamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept