Boerenkoolstamppot speciaal

6
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de ui. Verhit de boter in een ruime pan en fruit de ui daarin 5 minuten. Voeg de gewassen boerenkool toe en laat die al omscheppend slinken. Leg de aardappelen erop, voeg wat zout toe en laat alles in ± 25 minuten gaar koken. Voeg de melk en de pesto toe en tamp alles door elkaar. Breng op smaak met wat peper en zout. Geef er de volgende bijgerechten bij.

Boerenkoolstamppot speciaal is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Kalkoenblokjes met appel en puree - speciaal voor kids
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bami met krabomelet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kreeft met limoenmayonaise
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pancakes met zout en zoet beleg
Bekijk recept

Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verstopte gehaktballetjes met boerenkool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige boerenkoolstamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept