Bonensalade

4
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Dop de sperziebonen en snijd ze in stukjes. Snipper de uien. Kook de sperziebonen 10 minuten net gaar in gezouten water. Laat ze goed uitlekken en zet ze even weg. Klop de olie, wijnazijn, zout, peper en suiker naar smaak met een vork tot een enigszins gebonden mengsel. Meng de warme sperziebonen met de witte bonen, kidneybonen en ui in een schaal. Schenk de dressing erover en schep hem goed door de salade. Laat de salade nog ten minste 30 minuten staan.

Bonensalade is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept