Broccolistamppot met pesto en tomaat

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook de aardappelen in weinig water met zout in ± 25 minuten gaar. Snijd de broccoliroosjes van de stronk en snijd de stronk in blokjes. Kook de broccoli in weinig water met zout in ± 5 minuten gaar en spoel hem in een zeef onder koud water af. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in reepjes. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Roer er de pesto en zoveel melk door dat een smeuïge puree ontstaat. Schep de broccoli erdoor en warm de stamppot even goed door. Schep er op het laatst de tomaat en de hamreepjes door en breng de stamppot op smaak met zout en peper.

Broccolistamppot met pesto en tomaat is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broccolistamppot met kip en kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccolistamppot met pijnboompitten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cajunspeklapjes met broccolistamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccolistamppot met braadworst
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept