Bereid de mix voor pizzabodem met 250 ml water en 2 eetlepels olijfolie, volgens de gebruiksaanwijzing. Pel de uien en snij ze in ringen. Pel de teentjes knoflook en snij ze in plakjes. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Was en hak de peterselie. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak hierin het rundergehakt rul. Voeg de ui, knoflook en roerbakgroenten toe aan het gehakt en bak ca. 4 minuten Roer 1/2 pakje tomato fritto, pijnboompitten en de peterselie door het gehakt. Breng op smaak met cayennepeper en een paar druppels citroensap Rol het deeg uit tot een grote ronde lap. Verdeel het gehaktmengsel over de helft van de pizzabodem en laat de randen vrij. Maak de deegrand nat met een beetje water en vouw de pizza dicht. Druk de rand goed aan! Bak de pizza midden in de oven in ca. 25 minuten gaar en goudbruin.