Chicken Melon Salad

6
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In large bowl, combine mayonnaise and orange juice and blend well. Refrigerate while preparing rest of salad. Bake chicken breasts at 375 degrees for 20-30 minutes if thawed and 60-70 minutes if frozen, until thoroughly cooked. Let cool until cool enough to handle. Cut chicken into 1" pieces, and add to salad dressing. Cook pasta as directed on package. Drain, rinse briefly with warm water, then drain thoroughly. Stir cooked and drained pasta into mayonnaise/orange juice mixture. Gently stir cantaloupe into the salad.

Chicken Melon Salad is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Thai beef salad
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsalade met gerookte kip
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caesar salad
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met mosterd-sinaasappeldressing
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wokbroccoli hoisin met zoete kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chicken pie - pastei met kip en champignons
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled chicken met oregano en sinaasappel
190 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kung Pao chicken
30 min-
Bekijk recept