Chili Con Carne met Masterbeef en Rijst

4
0 min
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de Masterbeef 10-15 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af, snijdt het in dunne reepjes. Bak de Masterbeef in een diepe braadpan in de margarine gedurende 5 minuten; voeg hieraan toe 5 eetlepels masterbeef (roerbakmix), het gehakt, de selderij, de tomaten, de tomatenpuree, de rode- en de gele paprika en de uitgelekte bonen en breng het geheel al roerend aan de kook. Giet het geheel over in een ingevette ovenschaal en laat het 1 uur in de oven bakken op 180 graden of 30 minuten in de heteluchtoven op 170 graden. eens met in dobbelsteentjes gesneden avocado of met verse uienringen. Dit gerecht smaakt het lekkerst met de Surinaamse Kotomisi rijst.

Chili Con Carne met Masterbeef en Rijst is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Afrikaanse braaiworst
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept