Couscous met courgette en tomaat

5
0 min
-
4 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking klaar. Pel en snipper de uien. Was de tomaten en snij ze in blokjes. Schrap de wortelen en snij ze in stukjes van ca. 1 cm. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de ui tot ze glazig is. Voeg tomaten, wortel, koenjit, komijn en het verkruimelde bouillonblokje toe en bak dit even mee. Voeg 4 dl warm water toe en laat het 10 minuten zachtjes koken. Snijd de gewassen courgette in dunne plakken en voeg het toe aan het mengsel. Laat het nog ca. 5 min doorkoken.

Couscous met courgette en tomaat is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept