Couscous met paddestoelen en asperges

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Fruit de kleingesneden ui en knoflook in wat boter. Doe er de kleingesneden paddestoelen bij en bak ze even mee. Giet er wat bouillon bij en laat zachtjes pruttelen. Kook de asperges beetgaar, snijd ze in kleine stukjes en laat die in crème fraîche met wat boter en het aspergevocht zachtjes doorgaren tot de massa begint te binden. Maak de Hollandse saus en vermeng die met een staafmixer met waterkerspuree. Maak met een lepel mooie bolletjes couscous op het bord, leg de aspergeragoût, de paddestoelen en de waterkerssaus eromheen en bestrooi met de fijngeplukte kruiden.

Couscous met paddestoelen en asperges is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept