Daging brambang

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de runderlappen in repen Bak de repen in hete olie aan. Voeg twee kopjes water toe en het bouillonblokje en laat het vlees in de bouillon gaar worden. Maak de uien schoon en snijd ze in niet te dunne ringen. Bak deze in weinig olie even aan en roer er vervolgens de sambal doorheen. Voeg de uien toe aan het vlees, wanneer dat gaar is en maak de bouillon af met ketjap.

Daging brambang is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Traditioneel Babi Kecap (babi Ketjap)
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Traditioneel Sambal Goreng Buncis (Boontjes)
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Traditioneel Orak Arik
0-10 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Daging roedjak
145 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Smoor daging (in ketjap gesmoord rundvlees)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sambal Goreng Daging
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Daging Rendang
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept