Dendeng boemboe

4
0 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi het vlees met de ketoembar, djinten en laos. Zet het op met zoveel water dat het vlees voor de helft onderstaat, breng het water aan de kook en stoof het vlees op laag vuur gaar. Haal het uit het water, laat het uitlekken en dep het goed droog. Snijd het in repen. Maak de ui schoon en snipper hem fijn. Wrijf ui, knoflook en sambal tot een brij. Verhit olie in een koekepan en fruit hierin de sambalbrij even aan. Voeg het vlees roe en bak dit onder goed omscheppen bruin.

Dendeng boemboe is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rendang met kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Milde thaise varkensvleescurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi XL
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Dendeng terik (gekruid rundvlees met kokosmelk) & gebakken Chinese kool
15 min-
Bekijk recept
Dendeng Terik 1
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Dendeng Terik 2
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Dendeng Terik Met Tempeh Of Tahoe 1
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept