Dendeng ragi

4
0 min
-
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in dunne plakken. Wrijf ui, knoflook, kemiries, ketoembar, laos en suiker tot een brij. Fruit deze in hete olie even aan en voeg het vlees toe. Bak dit aan alle kanten bruin. Voeg het salamblaadje toe en laat het vlees op laag vuur vijf minuten doorsudderen. Doe dan de kokos in de pan, zet het vuur wat hoger en laat de kokos onder goed roeren bruin worden. Het is de bedoeling dat dit een droog gerecht wordt.

Dendeng ragi is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Tape Ketan Itam ( Zwarte Ketan Rijst - Gegiste Kleefrijst)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Dendeng Ragi 1 (gebraden Vlees & Gekruide Kokos)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Dendeng Ragi 2
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Dendeng terik (gekruid rundvlees met kokosmelk) & gebakken Chinese kool
15 min-
Bekijk recept
Dendeng Terik 1
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Dendeng Terik 2
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Dendeng Terik Met Tempeh Of Tahoe 1
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept