Dille-azijn.

7
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de dille voorzichtig en dep ze droog. Doe ze met de azijn in een fles en sluit die goed af. Zet de fles ca. 14 dagen op een koele, droge en donkere plek.

Dille-azijn. is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen en pijnboompitten
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Verfrissend groenteaperitief met saus op basis van biet
Snack
Bekijk recept
Klassieke boerenkoolstamppot
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse aardappelsalade
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastaschotel met prei en garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept