Drentse koolraapstamppot

4
0 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen en de koolraap, snijd ze in stukken en kook ze met weinig water en zout in ± 20 minuten gaar. Knip intussen de bieslook fijn en snij de champignons in vieren. Verhit de kruidenboter in een koekenpan en bak de champignons ± 5 minuten tot al het vocht is verdampt. Maal er peper over. Giet de aardappelen en de koolraap af en stamp ze fijn. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Roer de yoghurt, 3/4 deel van de kaas en 3/4 deel van de bieslook door de stamppot, breng op smaak met zout en peper en doe de stamppot in een schaal. Strooi de rest van kaas erover en laat onder de grill gratineren. Schep de champignons erop en strooi er de rest van de bieslook over.

Drentse koolraapstamppot is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige koolraapstamppot
0 min
Bekijk recept
Koolraapstamppot met veldsla en shoarmavlees
0 min
Bekijk recept
Koolraapstamppot met veldsla en shoarmavlees
Bekijk recept
Drentse koolraapstamppot
Bekijk recept

Drents stoofpotje van kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steerntjes Of Drentse-brandewijn
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Drentse Kalfsniertjes
0-10 min -
Bekijk recept
Oudjaarrecept Drentse Knieperties
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept