Duivelse boerenkool

5
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen in een ruime pan. Als ze half gaar zijn, voeg dan de boerenkool toe. Fruit in een scheutje olijfolie de gesnipperede ui en de peperringetjes tot ze glazig zijn. Als de aardappelen gaar zijn, giet ze samen met de boerenkool af en maak er een puree van. Voeg daar het uienpepermegsel aan toe, de knoflook, likje mosterd, de spekjes en de radijsjes. Omscheppen en nog even doorwarmen.

Duivelse boerenkool is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerenkoolpasta met kipsaucijs
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Duivelse kip met pikante komkommersalade
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duivelse kip met sperziebonen
25 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duivelse kipfingers
0 min
Bekijk recept
Scampi'S Op Duivelse Wijze
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept