Erwtensoep (snert)

5
0 min
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

zet een grote pan met water op, ongeveer 3 liter en breng dit met het vlees aan de kook. Intussen de groenten snijden: prei in stukjes van 1/2 cm knoldelderij eerst schillen , dan in plakken snijden daarna verdelen in stukjes. selderie fijn snijden. Alles goed wassen. Als het water met het vlees kookt de spliterwten en de groenten erbij doen en weer aan de kook brengen.eventueel afschuimen. zout naar smaak toevoegen of met bouillontabletten op smaak brengen. Dit alles een paar uur laten trekken. Als de soep klaar is het vlees uit de pan halen, kleinsnijden en weer bij de soep doen. Rookworst in plakjes bij de soep doen.

Erwtensoep (snert) is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Klassieke snert Klassieke snert
30 min-
Bekijk recept
Oud-Hollandsche Snert
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Noord-Afrikaanse Snert
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Snert
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Rustieke erwtensoep met ham en roggeknoedels
1u30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Erwtensoep met gerookte zalm
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle erwtensoep met worst
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept