Frangipannetaart op oude wijze

6
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Roer de boter tot room. Meng de amandelen met de suiker. Voeg om beurten een deel van het suiker mengsel en een heel ei bij de boter tot alles goed gemend is. Meng de bloem er door. Rol het bladerdeeg open en leg het in kleine ronde vormpjes. Prik met een vork in het deeg. Doe het mengsel in de vormpjes. Leg er kleine reepjes deeg boven op in ruitvorm en bestrijk met glazuur. Bak alles in 20 à 40 minuten in de oven.

Frangipannetaart op oude wijze is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Frangipannetaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipannetaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipannetaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipannetaart
30-60 min -
Bekijk recept