Franse gehakte biefstuk met aardappelsalade

4
0 min
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de uien in ringen. Fruit ze in de hete boter. Voeg mosterd, azijn, peper en zout toe. Laat alles een kwartiertje zacht bakken en voeg dan een scheut bouillon toe. Bak ondertussen de biefstukken. Serveer het vlees met de saus erover. Kook de aardappelen en snijd ze in blokjes. Maak een saus van de azijn, mosterd, uitje, augurken, peper en zout en roer dit door de aardappelblokjes. Direct serveren.

Franse gehakte biefstuk met aardappelsalade is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Aardappelsalade met haring
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelsalade met gedroogde tomaat
15 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept