Gebraden Masterbeef Sranang

4
0 min
-
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de Masterbeef 10-15 minuten om het te ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af, ontbot het en snijdt het in stukjes. 5 eetlepels masterbeef (roerbakmix), de selderij en het brood met de Masterbeef en de runderlappen goed mengen; hierna het ei, de melk en de tomatenpuree door het geheel mengen, eventueel op smaak brengen met extra masterbeef (roerbakmix). Het geheel in een beboterde ovenschaal doen en in een voorverwarmde oven op 200 graden in 60 minuten gaar braden.

Gebraden Masterbeef Sranang is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Pastei Sranang = Surinaamse Kippastei
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Pastei Sranang = Surinaamse Kippastei
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Sjoerkoro "Sranang"
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rundvlees "Sranang"
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept