Gefrituurde vis

4-6
0 min
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak tempurabeslag volgens de gebruiksaanwijzing. Verhit de olie tot ± 180°C. Haal de vissoorten eerst door het tempurabeslag en frituur ze daarna 2-3 minuten in de hete olie. Serveer de gefrituurde vissoorten met knoflookmayonaise of met een kruidige groene mayonaise.

Gefrituurde vis is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Amandelschuim, tutti frutti
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Churros (gefrituurde deegstengels)
50 min
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept