Gegrilde lamskoteletten met citroen-dragonboter

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de ui of de sjalotjes, knijp ze boven een kom met een knoflookpers fijn en roer er het citroensap, de dragon, zout en peper naar smaak en de boter door. Schep de citroen-dragonboter op een stukje vetvrij papier of aluminiumfolie en rol het op. Laat het rolletje tenminste 30 minuten in het vriesvak opstijven. Verwarm de grill of de barbecue voor. Bestrijk het vlees met wat knoflookolie en leg de koteletten ± 10 minuten onder, op of tussen de hete grill; keer regelmatig. Snijd de citroenboter in plakjes. Leg het vlees op voorverwarmde borden en leg op ieder stukje vlees een plakje boter. Lekker met stokbrood en salade.

Gegrilde lamskoteletten met citroen-dragonboter is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Feestelijke worteltjes met sinaasappel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Gebraden kip met dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Langoustines met dragonboter
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Dragonboter
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept