Zoek
Gelderse stimp-stamp
4
0 min
De Chef
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Deze stamppot heeft zijn oorsprong in de Betuwe en werd zowel in de winter als in de zomer gegeten.
Bereiding
1 kg aardappelen zout 21/2-3 dl melk 500 gr andijvie 350 gr mager spek
Gelderse stimp-stamp is een recept van
De Chef
Dit vind je misschien ook lekker
Puree met rode paprika
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Maisstamppot met paprika en boontjes
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde olijf-aardappelsoesjes
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stokbrood met zuurkool en gegrilde rookworst
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Baguette met rookworst en zuurkool
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelomelet met rookworst
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept