Gemarineerd lamsvlees met knoflook

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de lamsboutlapjes in heel dunne plakjes. Meng de wijn met het fijngeperste teentje knoflook, de Italiaanse kruiden, een snufje zout en een snufje peper en marineer het lamsvlees minstensl 45 minuten in deze marinade. Dep het vlees daarna droog en leg het op een schaal. Verhit per persoon wat boter in een gourmetpannetje en bak er wat van het lamsvlees in.

Gemarineerd lamsvlees met knoflook is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gemarineerde speklapjes met bieten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antipasti gemengde vis
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Currysalsa met rozijnen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Met roomkaas gevulde karbonade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept