Gemarineerde artisjokharten

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de artisjokharten uitlekken en snijd ze in vieren. Meng het sinaasappelsap met het fijngeperste teentje knoflook, de tijm, het bieslook, de selderij, de peterselie, de cayennepeper, een snufje zout en de olijfolie. Schep het mengsel over de artisjokharten en laat ze in de koelkast een paar uur staan.

Gemarineerde artisjokharten is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept