Gemarineerde champignons in balsamico en tijm

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de champignons en de olijven in plakjes. Pel de knoflook en hak ze fijn. Haal de tijmblaadjes van de takjes. Kook de champignons 2 minuten in ruim water. Laat ze uitlekken en meng ze in een lage schaal met de knoflook en de olijven. Meng de balsamicoazijn, de olijfolie, de tijmblaadjes en zout en peper in een kom door elkaar en schep dit door de champignons. Zet de champignons ± 6 uur in de koelkast en schep ze af te toe om.

Gemarineerde champignons in balsamico en tijm is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept