Gemarineerde kabeljauw in tomaten saus

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de citroen onder koud water goed schoon en rasp er heel dun wat af (1 theelepel). Pers de citroen uit. Knip de koriander fijn. Pers de knoflook boven ovenschaal uit. Voeg citroensap, koriander, paprika poeder, cayennepeper, djintan en olie toe en roer dit tot een marinade. Wentel de vis door de marinade en leg de vis er in. Zet de vis afgedekt 4 uur in de koelkast. Keer de vis af en toe. Knip de peterselie fijn. Hak de olijven fijn. Giet de kappertjes af. Breng in een pan de tomatenblokjes met vocht, peterselie, citroenschil, olijven en kappertjes aan de kook en laat dit 10 minuten zachtjes sudderen. Haal de vis uit de marinade en doe de vis over in een ovenschaal. Schenk nu de tomatensaus over de vis. Dek de schaal af met aluminiumfolie. Laat de vis midden in de oven in 30 minuten gaar worden.

Gemarineerde kabeljauw in tomaten saus is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept