Gemarineerde Masterbeef

4
0 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de Masterbeef 10-15 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna met koud water goed af en snijdt het in langewerpige lapjes. Meng 5 eetlepels masterbeef (roerbakmix) met de tomatenpuree, het gemberbolletje, de worchestershiresaus en de oregano; marineer de Masterbeef lapjes hierin 30 minuten of één dag tevoren. De oven op 200 graden voorverwarmen, leg de Masterbeef lapjes naast elkaar in de ovenschaal, schenk de marinade er overheen en bak het in circa 1 uur gaar.

Gemarineerde Masterbeef is een recept van De Chef

Dit vind je misschien ook lekker

Moksi alesi met zoutvlees en garnalen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Masterbeef Salsa (Masterbeef broodbeleg)
0 min
Bekijk recept
Masterbeef Creole (gesmoorde Masterbeef)
0 min
Bekijk recept
Masterbeef Soep
0 min
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept