van Gepaneerde tahoe met aspergeragoû t recept Schil de asperges en snijd ze schuin in stukken. Breng 1/2 liter water met de aspergeschillen en 1 schijf sinaasappel aan de kook en laat 20 minuten trekken. Zeef het vocht en blancheer de aspergestukjes hierin 3 minuten. Smelt de boter in een kleine pan, roer de bloem hierdoor en voeg er al roerend geleidelijk 1/4 liter aspergenat aan toe. Breng op smaak met zout en peper en laat de aspergestukjes gaar worden. Was en hak de peterselie. Snijd de tahoe in 8 plakken. Roer de eidooier met de ketjap los. Meng het paneermeel met de sesamzaadjes. Haal de tahoeplakken achtereenvolgens door de eidooier en het paneermeel. Verhit de olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de tahoe hierin op matig vuur aan beide kanten 2-3 minuten. Verdeel de tahoe over 2 borden, schep de asperges ernaast en bestrooi met de peterselie.
Gepaneerde tahoe met aspergeragoû t is een recept van De Chef